Er zijn veel meer potjes met geld bij de overheid dan de meeste mensen weten. En als je het niet weet, dan loop je zomaar geld mis dat je best kunt gebruiken. Daarom is er een online tool waarmee je erachter kunt komen hoe dat zit. Die tool heet: de ‘potjes check‘. Hier kun je erachter komen voor welke toeslagen en regelingen je in aanmerking kunt komen. 

Krijg weer grip op je geldzaken, maak een einde aan je stress en zorgen.


Bel direct: 06 – 83006566 Of vul het contact formulier in!

Naar contactformulier

 

Online potjes-check

De online tool start met algemene vragen over de situatie van het huishouden. Op basis van deze gegevens weet het systeem welke regelingen en toeslagen mogelijk relevant zijn. Stap voor stap loopt de bezoeker door de tool en ontdekt voor welke voorzieningen hij/zij in aanmerking komt. Wie de online check ingevuld heeft, ontvangt een persoonlijk overzicht. Hierin staat uitgelegd hoe je zelf de toeslagen en regelingen, waarvoor je in aanmerking komt, kunt aanvragen.

Graag helpen wij van Schuldhulpmaatje je met deze potjes-check als je er tegen opziet of als je het ingewikkeld vindt. We staan ook altijd klaar om samen met jou naar je situatie te kijken zodat er verbetering in komt. Daar zijn we ‘maatjes’ voor.