Schuldhulp Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede

Schuldhulp Wijk bij Duurstede

Het leven is duur in Nederland. Soms is het dan een hele opgave om de touwtjes aan elkaar te knopen. Zeker als je rond moet komen van een minimum inkomen of  een uitkering. Of als jouw financiële situatie na ontslag, door een ongeluk of na een scheiding ingrijpend is gewijzigd.

Een lening lijkt dan misschien uitkomst te bieden, maar vaak pakt dat heel anders uit. Want elke maand moet je weer aflossen, vaak nog vele jaren lang.

Voor je het weet, gaat het van kwaad tot erger, en stapelen de ongeopende enveloppen zich op.

Denk niet dat dit alleen bij ouderen speelt. Bij jongeren komt dit net zo vaak voor (kijk op Schuldhulpmaatje Jong of op MoneyFit).

Herkent u dit? En ziet u haast geen uitweg meer? Dreigt uw situatie uit de hand te lopen?

Neem dan contact met ons op. En wacht daar ook niet mee, schuif het niet voor u uit, doe het nu.

Schuldhulp Wijk bij Duurstede kan geen wonderen verrichten, maar we kunnen, geheel kosteloos voor u, er wél voor zorgen dat uw situatie niet verder uit de hand loopt. Samen met u brengen we lijn aan in uw financiën. Zodat u de situatie stapje voor stapje weer onder controle krijgt. Met óók weer zicht op een normale toekomst.

Blijf niet in uw eentje tobben, zoek hulp. Wij zijn er speciaal voor u, in Wijk bij Duurstede, Cothen, Langbroek en Overlangbroek.

Bel of mail ons, wij komen dan langs voor een gesprek.